Hlavní obsah
Článek

"Tento způsob léta zdá se mi poněkud italský", i tak by se letos dalo popsat, kam zamířili za odpočinkem mnohé celebrity. Dovolenou tam trávili například George Clooney (62) s manželkou Amal (45), Jennifer Lopez (54) s Benem Affleckem (51) nebo také Gwyneth Paltrow (50) s manželem Bradem Falchukem (52). Bella Italia zkrátka umí učarovat. Ne všichni se ale nechali zlákat slunnou Itálií, např. Ryan Gosling (42) s Evou Mendes (49) raději vyrazili do hor.

Jennifer Lopez (54) oslavila své 54 narozeniny na Capri

Ve velkém stylu oslavila své narozeniny 24.července Jlo (54) ve své oblíbené dovolenkové destinaci na Capri v Itálii, tančila na stole, na pláži neopomněla vystavit své křivky v luxusních bikinách od Valentina, byla viděna, jak vzala v Itálii obchody útokem a pěkně to roztočiila také v místním baru, kde zpívala a tančiila na "I will survive". Na Capri v minulosti oslavila také své 40. narozeniny, tenkrát s bývalým manželem Markem Anthonym (54). Letos jí stál po boku manžel Ben Affleck (51).

Gwyneth Paltrow (51) se ohřívala v Itálii

Gwyneth Paltrow (51) také vsadila na klasiku a rozhodla se pro dovolenou v Itálii, konkrétně pro Umbrii, která je na jihovýchodě Toskánska. S manželem Bradem Falchukem (52) si užívali klidu v krásné kamenné vile s ikonickou scenérií v pozadí a byli viděni v místní tradiční pekárně, kde Gwyneth zřejmě trochu zhřešila.

Dua Lipa zastavovala na oblíbených místech během turné

Dua Lipa (28) byla v létě na turné v Řecku, kam ji doprovázel její přítel, režisér Romain Gavras (42). Na některých místech neodolala a zastavila se - jako třeba v Panthenonu v Aténách, na Peloponéském poloostrově a na ostrově Sifnos. Další zastávkou pro ni byly také pláže podél albánského pobřeží, kde nezapřela své kořeny a užívala si na místních plážích.

Madonna slavila své 65. narozeniny v Portugalsku

Také Madonna (65) oslavila své polokulaté narozeniny, 16.srpna jí bylo 65 let. Protože už nějakou dobu žije v portugalském historickém městečku Sintra, oslava probíhala nedaleko v Lisabonu. Madonna byla obklopena svými šesti dětmi, zda jí prišel poblahopřát také starosta města Sintra je otázkou, s ním měla Madonna totiž v minulosti konflikt. Zakázal jí natočit videoklip na zámku Sintra, když si tvrdě stála za svým, že se tam bude po zámecké podlaze prohánět na podpatcích a to se starostovi nelíbilo.

George Clooney (62) si s manželkou Amal vyrazili ke Komskému jezeru v Itálii

Jak je již u nich tradicí, i letos vyrazili George Clooney (62) s manželkou Amal (45) do Itálie ke Komskému jezeru. Nechyběla návštěva oblíbené restaurace Gatto Nero, viděni byli také na terase luxusního Grand hotelu Tremezzo.

Blake Lively (36) a Ryan Reynolds vsadili na romantiku v Paříži

Paparazzi vyhmátli zamilovaný pár Blake Lively (36) a Ryana Reynoldse (47), jak si vychutnávali francouzské delikatesy ve vyhlášené klasické restauraci v Paříži La Poule Au Pot, kterou vlastní slavný Jean-François Piège, šéfkuchař, který se pyšní dvěmi michelinskými hvězdami.

Ryan Gosling (43) a Eva Mendes (50) si jeli odpočinout do hor

Po náročném "Barbie"`období si Ken Ryan Gosling (43) potřeboval oddechnout, a tak spolu se svou drahou polovičkou Evou Mendes (50) vyrazili do horského městečka Jackson ve státě Wyoming, USA. Místo horkého písku raději vsadili na čerstvý horský vzduch.

Reklama

Další články

Načítám