Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během moderování první řady reality show Love Island se Nikol Moravcová (36) zamilovala do Kanárských ostrovů. K moři tak odlétá s manželem a dcerou Violkou několikrát do roka a pokaždé vyrazí poznávat jiný ostrov.

Z ostrova Fuerteventura nyní influencerka a moderátorka sdílela několik fotek, mezi kterými nechyběly ani ty v plavkách. Nikol ve dvoudílném modelu předvedla vyrýsovanou postavu a břicho jako kámen. S rodinou se neustále hýbe a za pevné tělo vděčí také surfování, které si s manželem oblíbili.

Přestože na Kanáry létají za vlnami a krásným počasím několikrát do roka, s rodinou zatím stěhování z Česka neplánují. I když by nebyli mezi českými celebritami první, kdo by přesídlil na některý ze španělských ostrovů. Nemovitost má na Tenerife například Alice Bendová, Michal David nebo Marek Ztracený.

„Oblíbili jsme si je, protože je to tam baby friendly, je tam skvělé jídlo a pořád stejná teplota. Ale náš domov je pořád na Letné a jsme během roku o pár dní déle v Praze než tam,“ upřesnila pro Super.cz Nikol Moravcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám