Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leonarda DiCapria (49) následovala z afterparty Met Gala v Zero Bond v New Yorku řada mladých modelek do jeho partybusu. Ženy v průsvitných modelech bez spodního prádla se elegantně a se vztyčenými hlavami nesly před zraky fotografů do vozu, zatímco Leo si narazil kšiltovku ještě níže do čela.

DiCaprio se navzdory svému významnému postavení ve filmovém průmyslu na Met Gala neobjevil. Nenavštěvuje ho nikdy. Zato se rád se účastní následujících VIP večírků. A těch je vždy první květnové pondělí, kdy se pravidelně pořádá velkolepé Met Gala, po New Yorku požehnaně. Většinou jich Leo navštíví hned několik. Stejně tak tomu bylo i letos.

Jeho přítelkyně, italská modelka Vittoria Ceretti (25), byla po účasti na hvězdné akci spatřena, jak sama míří na dva různé navazující newyorské večírky. Na žádný z nich ji však nedoprovázel Leo, který dal přednost společnosti jiných modelek.

Přitom by proto, že DiCaprio je hlasitým zastánce ekologických zájmů, dávalo větší smysl na afterparty alespoň přijet společně. Zlé jazyky by mohly tvrdit, že stále svobodný americký herec, který je známý svou slabostí pro mladé ženy, možná opět hledá novou známost. Vittorii totiž bude v červnu „už“ 26 let…

Související témata:

Další články

Načítám