Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pražské Libni to v průběhu sobotního večera opravdu žilo. V prostorách O2 universa probíhal již 33. ročník Cen Anděl.

Uspěly v nich mimo jiné kapely November 2nd nebo J.A.R. Bodovali také zpěváci a zpěvačky David Koller (63), Anna K. (59), Pam Rabbit nebo Calin. Do síně slávy vstoupil zpěvák a tanečník Jiří Korn.

Poměrně slušná zábava ale nastala i poté, co byl ukončen televizní přenos a veškeré kamery zhasly a naše celebrity se začaly bavit ve velkém.

Manželé Klusovi se například rozdělili. Tamaře (36) se chtělo ještě pařit, Tomášovi (37) ne, a tak šel zpěvák domů. Zpěvák David Koller (63) byl ze své výhry tak nadšený, že i po skončení galavečeru při čekání na taxíka zahrnoval polibky svou milovanou ženu.

Bára Poláková dorazila na galavečer sama. Na večírku pak trávila nejvíce času s Janem Cinou (36). A co dalšího se po skončení hudebních cen dělo? Dokonce musela zasahovat záchranná služba, která byla v prostorách pro tento případ připravena. Šlo naštěstí jen o nevolnost. Prohlédněte si v naší galerii, jak takový galavečer po oficiálním konci vypadá.

Reklama

Další články

Načítám