Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) na udílení Cen Anděl oblékla šedé šaty z dílny módního návrháře Lukáše Macháčka. V poslední době častěji sahá po tvůrcích z české scény.

„Lukáš se tu staral o více lidí, tak jsem ho taky využila a nechala jsem si od něj ušít outfit,“ řekla Super.cz Farna, která v minulosti oblékala více polské módní návrháře a módní kritici ji nešetřili.

Co sama říká na pozitivní změnu, kterou prošla a kterou na ní kritici oceňují? „To jsou drby, nemám to ráda, nemyslím si to. Spousty věcí, které na mně byly hejtovány, byly české. Já si za svými výstřely stojím, možná je mi i teskno. Když se to líbí všem, tak mi to přijde nijaký,“ usmívá se zpěvačka.

„Cítím se dobře, Lukáš udělal skvělou práci. Ale obecně nejsem proti tomu občas si vyhodit z kopýtka. Teď se cítím takhle dobře a jsem ráda, že se to líbí i někomu jinému,“ dodala naše nejpopulárnější zpěvačka současnosti.

Reklama

Další články

Načítám