Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na úterní přehlídce amerického návrháře Michaela Korse v New Yorku se objevila řada celebrit včetně Blake Lively či Brie Larson. Pohledy na sebe ovšem strhla především jejich kolegyně Katie Holmes (45), která na módní show dorazila v nezvykle sexy modelu.

Hvězda teenagerského seriálu Dawsonův svět či série Kennedyové po Camelotu poslední dobou sází na mnohem ženštější styl a navíc se nebojí být pořádně svůdná. Právě Katie přitom byla vždy známá svým velmi ležérním odíváním a zálibou v teplákových soupravách ještě dávno předtím, než se staly hitem. Je vidět, že průsvitné materiály u slavných osobností bodují napříč profesemi a mnohdy i věkovými kategoriemi.

V první řadě přehlídky, kam pochopitelně vždy usedají nejvýznamnější tváře, jste tentokrát mohli spatřit kromě zmiňované Blake Lively, která v neděli divoce fandila s Taylor Swift na Super Bowlu, například i její starší sestru Robyn Lively, jež je rovněž herečkou.

Vedle usedl obchodník John D. Idol a dále například herečky Brie Larson, Rachel Brosnahan či Gabrielle Union. Chybět pochopitelně nemohla ani šéfredaktorka amerického Vogue Anna Wintour.

Související témata:
Michael Kors

Reklama

Další články

Načítám