Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pamětníci seriálu Dawsonův svět, který byl oblíbený převážně u teenagerů na přelomu milénia, si jistě dobře vzpomínají na dvě hlavní ženské postavy Joey Potter a Jen Lindley. Zatímco Joey po dobu pěti sezón ztvárňovala Katie Holmes (45), představitelkou Jen byla Michelle Williams. Herečky se nyní po delší době objevily na stejné akci v New Yorku…

Michelle s Katie se ve středu sešly na otvíračce nového butiku Chanel na proslulé Páté avenue. Williams vypadala ve svých černých tvídových minišatech a účesem po vzoru Twiggy jako vystřižená ze šedesátek, a asi jen málokdo by tipoval, že je trojnásobnou maminkou, přičemž nejstarší dceři Matildě je již sedmnáct a nejmladší teprve dva roky.

Katie rovněž vsadila na černou, i když v jiném pojetí. Maminka dcery Suri, již má s exmanželem Tomem Cruisem a která v dubnu oslaví plnoletost, se dostavila v netradičně řešeném kalhotovém kostýmku se širokými nohavicemi a zkráceným sakem. Katie rovněž zaujala na své poměry výrazným make-upem a šik účesem v podobě copu zapleteného do strany.

Nový obchod bude vlajkovým butikem zmiňovaného francouzského módního domu, kde klienti najdou kompletní kolekci hodinek, šperků a doplňků proslulé značky.

Reklama

Další články

Načítám