Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Budou to už pomalu tři měsíce, co Darija Pavlovičová (22) po boku tanečníka Dominika Vodičky (27) vyhrála zatím poslední ročník show StarDance. Soutěžní maraton byl pro sympatickou brunetku velmi náročný, proto následně odjela na čtyři týdny na Bali.

Ostrov v Indonésii byl ideálním místem, kde se mohla po tom všem pořádně zrelaxovat. „Byla jsem na měsíc pryč, na dovolené, a snažím se být v klidu, zpomalit. Mně se tam moc líbilo, teplo 30 stupňů, úžasné,“ usmívala se během rozhovoru pro Super.cz.

Darija má před sebou další velkou výzvu. V květnu se v Písku na tamním víkendu módy objeví jako modelka. Sešli jsme se na focení, které k této květnové akci patřilo. Po boku herečky Natálie Halouzkové (23) Darija fotila oficiální promo fotky.

Herečka ukázala, jak sexy umí být. V průsvitných šatech ukázala zadeček a fotila se bez podprsenky. Jak si roli modelky užívá? „Je to nová zkušenost. Ještě nikdy jsem modelku na molu nedělala. Zatím nemám pocit, že by mě na tom něco děsilo. Je vždy super pracovat s fajn lidmi,“ doplnila Pavlovičová.

Reklama

Další články

Načítám