Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nečekaný zvrat v manželství bývalé popové princezny Britney Spears (42) dnes šokoval spoustu jejích fanoušků. Sam Asghari (29) podal žádost o rozvod v době, kdy se všichni domnívali, že žádnou krizí neprocházejí. Před pár týdny spolu byli dokonce ještě na romantické dovolené v letovisku Cabo, kde to rozhodně nevypadalo, že je cokoli v nepořádku. Manželé se naopak na jachtě láskyplně objímali a vše se zdálo být zalité mexickým sluncem...

Ve středu ovšem Asghari podal žádost o rozvod a podle zahraničních médií se dokonce už odstěhoval z jejich domu. Všemu prý předcházela obrovská hádka, kdy Sam osočil Britney z nevěry.

Nic konkrétnějšího se sice k incidentu neví, ale na povrch začínají vyplouvat i spekulace o tom, že Asghari se svým právníkem chystají kroky, které by vedly k úpravám předmanželské smlouvy, jež chránila zpěvaččino jmění v odhadované hodnotě 60 milionů dolarů. Podle Page Six má v opačném případě Asghari na zpěvačku vytáhnout jakési ‚trapné záležitosti‘.

Rozvod ovšem nepřišel jako blesk z čistého nebe. Fanoušky například v březnu překvapila zpěvaččina společná dovolená s jejím manažerem Cadem Hudsonem, vycestovali rovněž do mexického letoviska Cabo. Tou dobou jak Britney, tak ani Sam nenosili snubní prsteny a spekulace o manželské krizi nabíraly na obrátkách. Následné usmíření tak zjevně nemělo dlouhého trvání...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám