Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Britney Spears (42) fotografové zvěčnili poprvé poté, co byla zveřejněna zpráva o jejím rozvodu s manželem Samem Asgharim. Řídila vůz a za sklem toho nebylo mnoho vidět, jedno ale bylo zřejmé: zpěvačka už odhodila snubní prsten.

Informaci o rozvodu přinesl web TMZ s tím, že žádost podal Asghari. Ani jeden se k tomu zatím nevyjádřil. Některá zahraniční média rozvod označují za „toxický“, manželé údajně měli velké partnerské potíže již několik měsíců.

Podle webu Page Six má Sam navíc Britney nyní „vyhrožovat“ zveřejněním potupných informací, pokud se nedohodnou na finančních záležitostech navzdory předmanželské smlouvě. Zdroj webu také spekuluje, že záležitost skončí tím, že zpěvačka svému muži vypíše šek.

Jiné zdroje to ale označují za absurdní. „Neexistuje, aby její advokát nechal Britney takto vydírat,“ cituje Daily Mail svůj zdroj.

Britney a Sam se brali v červnu 2022 po pětileté známosti. Zpěvaččino odhadované jmění činí 60 milionů amerických dolarů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám