Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po dlouhé pauze se herečka Jana Pulm Nagyová vrátila v posledním roce k natáčení. Představitelka Arabely, kterou mohou diváci pravidelně vidět na obrazovce nebo iVysílání České televize v její nejznámější roli, začala opět naplno točit. Tentokrát se pochlubila snímky z placu.

Z toho, že se slovenská herečka naplno vrátila k tomu, co ji v životě naplňuje, má radost. A proto se s fanoušky dělí o zážitky z natáčení. Nyní herečka sdílela snímky z maskérny. „Stárnutí vás neochrání před filmy, ale před stárnutím filmy. Proto dělám filmy a s velkou radostí,“ nechala se slyšet herečka, která se loni na veřejnosti poprvé objevila jako brunetka. „Blondýnou jsem byla dlouhá léta, tak jsem si řekla, že potřebuji změnu,“ řekla Super.cz.

Nagyová je ráda, že se může v době, kdy už jí děti odrostly, zase bavit tím, co jí dělalo v životě radost. „Nedělám to kvůli penězům, ale kvůli tomu, že mi to dělá dobře, já se v tom vyžívám, že se můžu teď v důchodovém věku realizovat,“ svěřila se Super.cz Jana Nagyová, kterou si fanoušci roky spojují s její nejznámější rolí.

Přestože ve společnosti je vždy dokonale upravená, na sociální síti nemá problém ukázat se bez příkras. Před zrcadlem se tak vyfotila unavená a se šedinami. „Tak jsem připravená do postele. Už teď se nemůžu dočkat rána. Nový projekt, nový filmový tým, noví kolegové, nové prostředí. Je na mně vidět, že jsem ustaraná? Ano. Nevadí. Moje tvář je zrcadlem mojí duše. A v té vládne disciplína, zodpovědnost, pracovitost profesionalita a láska k profesi,“ nechala se slyšet herečka.

Reklama

Další články

Načítám