Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vévodkyně Kate (42) by si jistě občas od všudypřítomných fotografů ráda odpočinula, ale má smůlu, klid je pro ni až příliš velkým luxusem a jako budoucí anglická královna se ho jen tak nedočká. Během nynější oficiální cesty po Novém Zélandu a Austrálii je sledován doslova každý krok jak její, tak i jejího manžela Williama (41). Do pozadí se dostanou jen v momentě, kdy se na scéně objeví malý princ George. Toho však v pondělí do Christchurch vzít nemohli, protože si museli vyzkoušet kriket...

Mezi královské povinnosti patří zúčastnit se všeho, co je pro ně v hostitelské zemi připraveno, a tak už si Kate v minulosti zkusila nespočet tvůrčích a výtvarných dovedností jako třeba basketbal jen pár týdnů po porodu. Tentokrát došlo i na Williama a společně si vyzkoušeli s plastovými pálkami hru připodobňovanou k baseballu.

Manželé si zahráli proti sobě a o komické obličeje rozhodně nebyla nouze. William dokonce v jednu chvíli odpálil míček tak nešikovně, že jen těsně proletěl kolem hlavy Kate. Ta se přitom s vervou obula do hry navzdory těsnému kostýmku a lodičkám. Tento program měl své opodstatnění, připraven pro ně byl kvůli očekávanému světovému šampionátu v kriketu, který se příští rok bude konat právě ve Christchurch, jež v roce 2011 postihlo ničivé zemětřesení.

Reklama

Další články

Načítám