Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leonardo DiCaprio (49) na ulici bez roušky a své typické kšiltovky? Tady něco nehraje… Jasně, Leo natáčí nový film! Projekt režiséra Paula Thomase Andersona je zatím opředen tajemstvím, není znám ani název a dosud se označuje jen jako BC Project. Podle nejnovějších fotek je ale zřejmé, že si v něm zahraje Leo DiCaprio, a jak se zdá, o další „nablýskanou“ roli nepůjde.

DiCaprio je proslulý rolemi, v nichž ztvárňuje charismatické postavy, které byly dobře situované buď od začátku, nebo se k bohatství různými způsoby propracovaly. Jak se zdá, nyní by mohlo jít o něco jiného. Ostatně svého jediného Oscara také získal za jednu ze svých nejnáročnějších rolí – Hugha Glasse ve snímku Revenant Zmrtvýchvstání, za niž obdržel Oscara za nejlepší mužský výkon v hlavní roli, Zlatý glóbus i cenu BAFTA.

Hollywoodský věčný mládenec, kterému naposledy nevyšla nominace na Oscara za film Zabijáci rozkvetlého měsíce, byl v úterý spatřen, jak ve městě Eureka na severu Kalifornie natáčí svůj nejnovější počin. Lea by asi mnozí v chlapíkovi s knírkem, v mohutných slunečních brýlích, županu, čepici a se špinavými kalhotami čekal málokdo. Kamery jej snímaly, kterak volá z veřejného telefonu u obchodu s potravinami a posléze klesá k zemi s kamenným výrazem.

Zápletka filmu je aktuálně stále zahalena tajemstvím, ale nedávno vyšlo najevo, že by se film měl odehrávat v současnosti. Režisér Anderson snímek rovněž napsal a produkuje jej se Sarou Murphy a Adamem Somnerem a podle Variety se rozpočet snímku údajně blíží 100 milionům dolarů. Kromě DiCapria by se v něm měli objevit ještě Sean Penn a Regina Hall.

Reklama

Další články

Načítám