Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rosničku Karlu Mráčkovou (50) si mnozí pamatují z dob, kdy se denně objevovala na televizní obrazovce. Nedávné oslavy televize Nova si nenechala ujít ani ona a na akci k 30 letům televize se objevila v provokativní průhledné halence, pod kterou předvedla své prádlo.

Po pár dnech potěšila blondýnka své fanoušky na sociální síti ještě o něco víc. Bývalá rosnička odjela na výlet do rakouských Alp. „Někdo tady na horách lyžuje, někdo plave,“ napsala si Karla k fotce v růžových šňůrkových plavkách, ve kterých předvedla celou svou figuru.

Nutno říct, že takhle ji televizní diváci rozhodně neznají. Mráčková v loňském roce oslavila 50. narozeniny a vypadá stále skvěle, což také předvedla ve dvoudílných plavkách s volánky.

Že by se Karla vrátila zpět do televize však nehrozí. Pracuje jako mluvčí České zemědělské univerzity a je spokojená. „Během kariéry v televizi jsem měla i práci v kanceláři, takže jsem si dělala paralelní kariéru, to civilní povolání, jak se říká. Teď to úročím, jak tuto zkušenost, tak zkušenosti z televize,“ svěřila se Super.cz. Mráčková.

Reklama

Další články

Načítám