Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jasmina Alagič (34) se svými fanoušky často sdílí střípky ze svého života a většinou je na videích a fotografiích nalíčená, upravená a vypadá jako princezna. I ona si ale občas udělá legraci sama ze sebe. Teď předvedla, jak to ve většině rodin vypadá ve vánočním období.

Jasmina a Rytmus o svátcích vzbudili velký rozruch, když na svých profilech oba sdíleli záběry prstenu s diamanty, který si rapper pořídil. Nechyběly ale ani skvostné záběry šťastné rodinky u vánočního stromku nebo ve stejných svátečních pyžamech. Teď si ale Jasmina ukradla pozornost sama pro sebe, a to videem, které by od ní fanoušci určitě nečekali. „Sexy Santova pomocnice je na jiném profilu,“ napsala ke zpomaleným záběrům, na kterých v domácím tričku a bez make-upu velkou lžící nabírá zbylý bramborový salát a bez uzardění se jím cpe. Ušpiněnou pusu si pak utře rukou, a v jednu chvíli to dokonce vypadá, že salát vyvrhne zpět do mísy.

Sledující takové video, ukazující, jak to vypadá v mnoha domácnostech ještě pár dní po Štědrém večeru, hromadně ocenili. „Jasmíno, umírám smíchy. Díky za rozesmání, jsme na tom stejně,“ napsala jedna fanynka. „Je nás víc, přesně se v tom vidíme.“ Nebo: „Pláču smíchy, Jasminko, toto je realita Vánoc, kterou nikdo nepodá lépe než ty, a já jsem šťastná, že v tom nejsem sama.“ „Miluji“ a „vy jste boží“, to jsou další komentáře, kterými sledující moderátorku počastovali. Jak se video líbilo Rytmusovi, to se nejspíš nedozvíme, vy si teď ale můžete užít pohled na Jasminu Alagič, jak ji v televizi rozhodně neuvidíte.

Reklama

Další články

Načítám