Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželku rapera a módního designéra Kanyeho Westa (46) už jsme si zvykli vídat v punčocháčích, průsvitných pláštěnkách či neforemných body bez spodního prádla. Bianca Censori ovšem o víkendu překvapila v modelu, který je jejímu riskantnímu stylu přece jen vzdálenější, a to nejen barevně. Šaty v takzvané baby pink by na ní asi nikdo nečekal a přitom jí neskutečně slušely. Za povšimnutí ovšem rozhodně stojí i Biančina maminka Alexandra, která vypadá spíš jako její sestra.

Dámy v sobotu zavítaly do obchodu s kosmetikou v kalifornském Chatsworthu. Půvabná brunetka měla vlasy stažené do drdůlku a dala tak vyniknout svým minišatům se stříbrnou květinovou aplikací na ramínkách a na zádech. Šaty Bianca doplnila o špičaté lodičky na nízkém podpatku zvaném „kačenka“. Punčochy jsme tak u ní tentokrát viděli pouze ve verzi podkolenek.

Blondýnka Alexandra, u níž byste podobu s dcerou zřejmě hledali marně, vypadala v černých šatech s asymetrickými cípy velice stylově. Minulý týden Biancu doprovázela i na koncert jejího manžela, kde se obě setkaly s jeho exmanželkou Kim Kardashian.

Jak se zdá, pohrůžka konfrontace Biančina otce, kterou vyslovil směrem k Westovi, nese své ovoce. Leo Censori totiž vzkázal raperovi, že se s ním hodlá setkat. Nelíbilo se mu, jak jeho dceru vystavuje jako laciné zboží, a dle jeho názoru ji i odstřihl od její rodiny. Poslední kapkou prý byl její model, kdy se producírovala po Paříži v punčochách bez kalhotek. Leo Censori ani jeho bratři přitom nejsou žádní svatoušci a jejich trestní rejstřík je pořádně bohatý. Leo dokonce platil koncem minulého století za nechvalně proslulého bosse hazardního a drogového podsvětí v Melbourne, odkud Bianca pochází.

Reklama

Další články

Načítám