Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tuhle dvojku byste spolu zřejmě nečekali… Bianca Censori se poprvé veřejně setkala s exmanželkou svého muže Kim Kardashian (43), a to na jeho koncertě. Kdo by čekal, že šlo o trapný moment a dámy okolo sebe prošly bez povšimnutí, byl by na omylu. Brunetky totiž sledovaly koncert Kanyeho Westa v San Franciscu společně!

Úterní akce Vultures Listening Party, která byla oslavou rapperova posledního studiového alba Vultures 1, přinesla zajímavou podívanou nejen na pódiu, ale i bezprostředně vedle něj. Ve VIP zóně se spolu setkaly umělcova současná a bývalá manželka, s níž má West čtyři děti – North, Sainta, Chicago a Psalma. A právě to byl zřejmě i důvod, proč si vystoupení nenechala Kim ujít. Společně s Westem na koncertě vystupovala také jejich nejstarší dcera North, která nedávno s otcem „nazpívala“ i duet.

Zatímco Biancu doprovázela na koncert její maminka, Kim dorazila s dětmi. Je to poprvé, co se obě rapperovy manželky setkaly na veřejnosti a byly u toho zvěčněny, ovšem kvalita snímků není zrovna ideální.

Podle zdroje blízkého rodině Kardashian Kim respektuje Biancu jako partnerku svého exmanžela a nevlastní matku jejich dětí. Ty prý mají s Biancou hezký vztah. Censori dokonce doprovodila North po jejím vystoupení do zákulisí. Jediné, co Kim údajně neuznává, je její „nahý“ módní styl.

„Kim Kanyemu řekla, aby nikdy nenechal Biancu obléknout si takové modely před jejich dětmi. Je skutečně překvapená, že ji takhle nechá vycházet z domu,“ dodal zdroj pro Daily Mail.

Reklama

Další články

Načítám