Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední dva roky věnovala Veronika Arichteva (37) spoustu času přestavbě domu. Když s manželem, režisérem Biserem Arichtevem kupovali 150 let starý dům, netušili, že jeho rekonstrukce bude tak náročná.

Režisér seriálu Zlatá labuť si dokonce kvůli přestavbě nemovitosti vzal několikaměsíční pauzu v práci. „S barákem už finišujeme, máme namontované garnýže, teď se montuje nábytek a postupně už se začneme přesouvat. Teď už to nechávám na Verče,“ svěřil se nám před pár měsíci režisér.

Herečka se s rodinou do svého vysněného hnízdečka stihla už přestěhovat a ve vile Veronika, jak svůj dům snů vtipně přezdívá, už s rodinou oslavila Vánoce. Postupně také odhaluje jednotlivá zákoutí své domácnosti, která sama zařizovala.

Vedle koupelny a obývacího pokoje se nyní pochlubila pokojíčkem malého Luky. „Bála jsem se, že až se nastěhujeme, že se v něm bude bát, nový prostředí. Chtěl tam spát sám hned od prvního dne,“ svěřila se herečka a pochlubila se pokojem svého syna, kde nechybí dětský stan na hraní, rozkošná postel s nebesy nebo zákoutí na malování. „Chtěli jsme, aby měl pokoj hned vedle centrální místnosti, že až bude starší a bude se zavírat kamkoliv, hlavně ať tam nejsou rodiče, tak aby to bylo aspoň na stejným patře, to se taky povedlo,“ pochlubila se herečka, která sama přiznala, že náročná rekonstrukce domu se neobešla bez časté výměny názorů.

„Máme z toho velkou radost, i když se doma často hádáme kvůli kravinám, není kapacita to pojmout, protože na některé věci máme každý jiný názor,“ svěřila se Super.cz Veronika, která už spokojeně bydlí.

Reklama

Další články

Načítám