Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a herečka Anička Slováčková (28) prochází už podruhé náročnou léčbou rakoviny. Od vypuknutí nemoci loni na podzim se s fanoušky pravidelně dělí o informace o jejím průběhu. Tentokrát odhalila to, jak během chemoterapií odpočívá.

Svou práci Slováčková ani během léčby neodsunula na druhou kolej a stále vystupuje, vše ale konzultuje se svým lékařem. „Samozřejmě nejsem blázen, když ucítím, že tu sílu nemám, tak to nebudu lámat přes koleno a uberu,“ svěřila se Super.cz Slováčková.

Odpočinek je však nutný. Zpěvačka nyní vyrazila do romantického srubu nedaleko Mladé Boleslavi, kde relaxovala uprostřed přírody. „První fotka je z neděle, to jsem byla před chemo,“ svěřila se zpěvačka, která se pochlubila z vířivky snímkem v plavkách s kulichem na hlavě.

Na odpočinkový víkend vzala také svou fenku. „A i Jindřiška si mohla vybrat svůj vlastní srub. Co jsem dělala na tomhle překrásným místě po chemošce, to vám řeknu příště. Ale už nechci odpočívat nikde jinde. Miluju tohle místo,“ nechala se slyšet Slováčková, která s nemocí statečně bojuje.

Reklama

Další články

Načítám