Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někomu stačí zlato v hrdle, jiný se snaží získat pozornost jinak. To je také případ britské zpěvačky Charli XCX (31), která se v Americe odhalila možná i víc, než by bylo vhodné.

Charlotte Emma Aitchison se narodila v Cambridge skotskému otci a ugandské matce. Studovala na dvou různých prestižních školách, ani jednu ale nedokončila, zřejmě u ní vyhrála láska k muzice, kterou si zvolila jako svou životní náplň. A dařilo se jí. Nejdřív jezdila jako předskokanka slavným umělcům jako Katy Perry, Ellie Goulding nebo skupině Coldplay, pak už se vrhla i na vlastní koncerty.

Pokud jste ale o její muzice ještě neslyšeli, nevadí. Charli XCX se rozhodla, že si pozornost zajistí i jinak. Za jeden večer stihla v Americe hned dvě akce a na obě oblékla poměrně originální šaty. Ty první na Billboard Women in Music Awards sice byly také průsvitné, černé body ale zakrylo všechna intimní místa.

To později večer na akci Vanity Fair už její oděv odhaloval mnohem víc. Charli sice opět zvolila černou průsvitnou látku, tentokrát ale nebylo nic, co by její vnady pod ní zakrylo. Zpěvačka tak hostům i přítomným fotografům ukázala své přednosti v celé kráse. „Aspoň už víme, na co má talent,“ zní v komentářích pod článkem v magazínu Daily Mail. Další lidé zpěvačce radí, aby si příště oblékla kabát nebo cokoliv jiného, a jiní si myslí, že ani taková exhibice Charlotte za oceánem nepomůže. Tak snad třeba někdy překvapí i pěknou písničkou.

Další články

Načítám