Hlavní obsah
Článek

Zoufalá manželka Eva Longoria (49) jistě prožila špetku zoufalství v Cannes, kde se jí před fotografy nechtěně povedlo odhalit celý rozkrok. Není divu. Šaty s předlouhou vlečkou jako by si snad o takový průšvih říkaly.

Eva je těsně před padesátkou kočka a do společnosti chodí vždy perfektně upravená a hlavně oblečená. Nikdy nebývá vidět víc, než je skutečně potřeba. V Cannes se ale bohužel jeden večer musela smířit s tím, že svět oblétnou snímky, které si zřejmě do svého alba nedá. Když si na jednu z filmových premiér oblékla dlouhé modré šaty se zajímavými průstřihy a vlečkou, ještě netušila, co ji čeká, až se bude vracet do hotelu Martinez.

Její dlouhá vlečka se bohužel zasekla tak nešikovným způsobem, že posunula látku celé sukně a kvůli příliš vysokému rozparku šatů odhalila její kalhotky tělové barvy. Taková nehoda se jí ale nestala poprvé. Stejný problém nastal v Cannes i v roce 2022.

„Myslím, že už se mi na červeném koberci stalo úplně všechno. Spadla jsem, omylem jsem si oblékla šaty obráceně, moje zavazadla se v Cannes ztratila a s nimi i moje šaty, taky tam na mě pršelo, prostě všechno,“ svěřila se před časem Vogue France. A teď si může do análů přidat další historku.

Další články

Načítám