Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedné z posledních příležitostí vykoupat se v moři a chytit bronz na pláži ve španělské Marbelle využila herečka Eva Longoria (49), která si tuto destinaci velice oblíbila. Strávila v ní značnou část léta a jak se zdá, rozloučit se s ní ještě nechce.

Nestárnoucí brunetka předvedla svou senzační formu v úsporných bikinách, které by prozradily každou sebemenší chybičku. Tu byste ovšem na Evě, která našla tu pravou lásku až s mexickým podnikatelem Josém Bastonem ve svých čtyřiceti letech, zřejmě hledali marně.

Longoria se totiž po narození syna Santiaga pyšní snad ještě lepší postavou, než mívala v dobách natáčení seriálu Zoufalé manželky, kde ztvárnila modelku.

Na tu si také uplynulou neděli zahrála, když zářila na přehlídkovém mole během módní show značky L’Oréal na pařížském týdnu módy, která byla oslavou ženskosti a nesla se v duchu hesla ‚Stojíš za to‘.

Po stejném mole se mimo jiné prošla i Dara Rolins (51), pro kterou se jednalo o životní úspěch a zážitek. „Včera jsem strávila kouzelný večer v Paříži a prošla se po molu pod rozsvícenou Eiffelovkou. Být vedle největších světových hvězd byl nezapomenutelný zážitek. Zpěváci, herci, modelky, staří, mladí. To místo, energie, perfektní atmosféra. Děkuji L'Oréal Paris, že jsem mohla reprezentovat naše země,“ popsala Dara onen jedinečný večer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám