Hlavní obsah
Článek

Herečku Jitku Smutnou (72), kterou televizní diváci znají především jako Marii ze seriálu Ulice, jsme dlouho znali jako ženu plnějších tvarů. Na konci minulého roku ale zhubla 15 kilo a štíhlou postavu si drží.

My se s herečkou potkali na letní scéně Divadla Ungelt, kde bude hrát, a doslova nás ohromila svým vzhledem. Jitka si nechává narůst vlasy. Vrací tak ke vzhledu, na který byla kdysi zvyklá. „Cítím se naprosto úžasně. Vrátila jsem se k figuře a k účesu, délce vlasů, kterou jsem nosila, když mi bylo málo. Nechci říct kolik, ale málo. Je mi v tom dobře, svobodně, a to je nejdůležitější,“ řekla Super.cz.

Snaží se zkrátka vést aktivní život. „Hodně chodím, jsem velmi zvědavá, tak chodím na různé akce, které mě baví. Setkávám se s lidmi a neuzavírám se doma, na což bych měla v mém věku nárok. Starám se o vnoučata, chodím s nimi na výlety. Zabývám se zkrátka tím, co miluji. Divadlo, zahrada, rodina, lidi a svět,“ prozradila nám svůj recept, jak si udržet váhu.

A pokud se vrátíme k divadlu, v čem ji na zmíněné letní scéně uvidíme? „Letos hraji ve dvou přestaveních. Hlavní je hra Přítelkyně s Alenkou Mihulovou (59). Je to příběh z americké Iowy, kde se setkávají dvě ženy zralého věku. Jedna je heterosexuální a druhá je orientovaná na ženy. Jde o to, jak se ty ženy sbližují,“ dodala v našem rozhovoru Jitka Smutná.

Další články

Načítám