Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Léto, které populární herečce začalo na pronajaté rybářské chatě na Berounce, zakončila stěhováním a vyklízením objektu pro další rybáře. Vesměs z řeky tahala kapříky, ale první úlovek byl pořádný. Nám vyprávěla nejen o své zálibě, ale i o vnoučatech.

Na chatu na ryby jezdila vlakem a z řeky tahala kousky kolem kila a půl. Ovšem hned na začátku měla parádní zásek. „První kapr, kterého jsem chytila a pustila, protože první úlovek v sezoně se má pustit, měl 9,5 kila a měřil 73 centimetrů,“ řekla Jitka Smutná Super.cz.

Posléze u Berounky nebyla sama, společnost jí dělali vnukové František (12) a Eda (9). „Kluci se taky trošku učili chytat ryby. Hráli jsme kostky, karty, jezdili na kole a bylo to bezvadný,“ libuje si babička. Vnuky má od dcery Terezy Nekudové (44), herečky a zpěvačky.

Zatímco syn Smutné je tátou Anny Marie, které bude v prosinci šest let. Zajímalo nás, jestli pozoruje u některého z vnoučat umělecké sklony.

„Andula je upovídaná holčička, která si zatím hraje na cokoliv a kdykoliv. Malý Eda dělá docela dobře dabing, je šikovnej. Zatím jsou úplně normální, nemaj žádný umělecký sklony,“ tvrdí s náznakem úsměvu herečka.

Babička bere vnoučata do divadla, na muziku. „Teď to máme v plánu, že aspoň jednou za měsíc půjdeme na nějaké představení. Samozřejmě je baví počítače, to je mor,“ řekla Super.cz Jitka Smutná (71).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám