Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od rozvodu s hereckým kolegou Justinem Therouxem (52) si Jennifer Aniston (55) střeží soukromí víc než kdy dřív. A tak se v posledních letech ani neví, zda se v jejím srdci našlo místo pro někoho dalšího, natož o koho by mělo jít. Loni se mluvilo pouze o možném sblížení s hercem Jonem Hammem. Nyní se v zahraničních médiích ovšem začaly šířit spekulace o tom, že se hvězda seriálu Přátelé mohla tajně zasnoubit.

Domněnky rozvířila její víkendová účast na udílení cen SAG v Los Angeles, kde se Jennifer objevila v krásných stříbrných šatech. Ovšem snad ještě víc se třpytil na její levé ruce mohutný diamantový prsten, který skutečně připomínal zásnubní.

Herečka, jež byla na cenách nominována za roli v The Morning Show, si nakonec cenu neodnesla. Získala ji Elizabeth Debicki za seriál Koruna. Pokud ovšem Aniston zažívá štěstí v osobním životě, rozhodně má důvod k úsměvům, které na červeném koberci rozdávala fotografům.

Jennifer měla během slavnostního večera ještě jednu důležitou roli, předávala totiž společně s Bradleym Cooperem cenu za celoživotní přínos Barbře Streisand, která svou děkovnou řečí dojala publikum v čele s Anne Hathaway, která se dokonce neubránila slzám.

Přestože před oltářem stála v minulosti Aniston dvakrát, manželství s Bradem Pittem ani Justinem Therouxem nevyšlo. Málo se ovšem ví o jejím prvním snoubenci. O ruku ji měl v 90. letech požádat herec Tate Donovan, s nímž dokonce hrála v Přátelích. Jejich vztah se ovšem rozpadl po třech letech v roce 1998.

Reklama

Další články

Načítám