Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jennifer Aniston (55) na galavečeru předávání Zlatých glóbů ohromila legendárním účesem ze seriálu Přátelé, kterým v devadesátých letech inspirovala miliony žen. Její kolegyně a kamarádka Courteney Cox (59) teď zveřejnila video, které si naopak dělá legraci z jejích dřívějších účesů.

Nestárnoucí Jennifer Aniston měla se svým staronovým účesem úspěch. Na Zlatých glóbech si tak připomněla rok 1994 a natáčení jednoho z nejúspěšnějších sitcomů. A samozřejmě i Matthewa Perryho, který nedávno zemřel a s herečkou si byli velmi blízcí. Přátelství ale dodnes vydrželo i mezi někdejšími seriálovými kamarádkami, Jennifer a Courteney Cox. A právě ta si jen pár dní po Zlatých glóbech na Instagram umístila video, ve kterém jde také o účesy. Herečka je známá tím, že si na sociální síti dělá čas od času legraci sama ze sebe a fanoušci její klípky vždy ocení.

S úspěchem se tak setkalo i video, na kterém se jedna z hereččiných přítelkyň objeví u ní na zahradě s mikinou, na které je Courteney vyfocena v účesu, jaký měla ve filmu Vřískot v roce 1996. Tehdy se jednalo o ne příliš vydařený sestřih s krátkou ofinou. Herečka společně s kamarádkou poté odchází do svého domu, ve kterém zrovna probíhá přestavba a tři zaměstnanci mají na sobě stejné mikiny, ovšem s jinými nezapomenutelnými hereččinými účesy. Ty by si ale, na rozdíl od Jennifer, nejspíš už nikdy zopakovat nechtěla, což je i z jejího klipu jasně patrné. Kromě fanoušků se video líbilo právě i Jennifer Aniston, která k němu dala svůj lajk.

Reklama

Další články

Načítám