Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karolína Kopíncová (26) si užila nečekanou oslavu. Ředitelka Miss Czech Republic Taťána Makarenko jí na soustředění aktuálních finalistek uspořádala tajnou oslavu narozenin, o které bývalá královna krásy neměla ani tušení. Jen dostala za úkol se upravit.

„Úplně mě to dojalo. Nečekala jsem to. Ale byla jsem ráda, že mi řekla, že se mám alespoň upravit,“ řekla Super.cz se smíchem Karolína, která oslavila 26. narozeniny.

„Už je to blíž třicítce, tak to číslo už radši nevyslovujte,“ dodala se smíchem. Poblahopřát jí kromě Makarenko přišly také všechny finalistky letošního ročníku Miss i celá produkce soutěže. Karolínu čekal obří dort i všemožné drinky. „Bylo to hrozně krásný. Hrála nám houslistka na elektrické housle. Moc jsem si to užila,“ upřesnila modelka.

„Doma mě určitě čeká ještě oslava s manželem a rodinou. I když já radši slavím narozeniny mých blízkých než ty svoje,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám