Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po měsíci a půl se vrátila bývalá královna krásy Karolína Kopíncová (26), provdaná Surý, z Turecka, kde byla už podruhé za modelingem. Předváděla a fotila hlavně svatební šaty a model, který vynesla na Český ples je trochu připomínal.

„Musím říct, že ty šaty byly velmi netradiční. Osmidenní focení svatebních šatů, jaké se u nás vůbec nenosí, bylo náročné. V Turecku dámy nosí na svatbu velmi těžké šaty. Pětadvacet kilo je běžné a plné maximum byly jedny, které vážily padesát kilo. To beru jako svůj osobní rekord a po Istanbulu mě už asi nic nerozhodí,“ vyprávěla nám Karolína.

„Ty šaty jsou hodně vyšívané, z hodně těžkých látek s vysokou gramáží. Celá ta váha vám sedí na ramenou, takže skládám poklonu těm dámám, které v tom celý svůj svatební den vydrží,“ dodala Karolína, která se sama loni v létě vdávala.

Do Turecka se Karolína pracovně vrátila už podruhé. „Musím říct, že jsem byla moc spokojená. Loni, když jsem tam byla dva měsíce, nebylo to moc dobré i kvůli zemětřesení. Letos to vyšlo, víc jsem si to užila a bylo i hodně práce. Tedy ta pracovní doba je jiná než tady, klasické jsou čtrnáctky. Už jsem začala být unavená, tak jsem ráda, že jsem zpátky,“ doplnila.

Před odjezdem musela Karolína hubnout, aby splňovala náročné požadavky. „Už ale zase nabírám zpátky. Hubnutí je pro mě rok od roku těžší. Už mám blíž ke třiceti než ke dvaceti a je za tím víc práce. Tak přemýšlím, co s tím, protože už to pro mě není úplně udržitelné. Leda bych přesedlala na plus size,“ krčila rameny.

Reklama

Další články

Načítám