Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Atraktivní modelka Kennedy Summers (30) se zařadila po bok celé plejády krásek, které si v Malibu přivydělávají pózováním pro kalifornskou značku balených vod.

Zatímco většina modelek se svlékala na pláži, sličná rodačka z Berlína svůdné křivky v plavkách vystavila v zeleni. Při pohledu na její výstavní postavu musíme konstatovat, že tahle kočka se v kampani bude opravdu vyjímat.

Půvabná krasotinka se přitom k modelingu dostala úplnou náhodou. Když jí bylo čtrnáct let, rodiče ji zapsali na hodiny etikety, které shodou okolností vedl majitel jedné modelingové agentury. Slovo dalo slovo a Kennedy brzy dostala první nabídku na focení.

Za vrchol své dosavadní kariéry považuje pózování pro pánský magazín Playboy. Ona sama má ale mnohem větší ambice. Ráda by se stala specialistkou v oboru plastické chirurgie a jednou vlastnila kliniku. Zatím pilně studuje a doufá, že s diplomem v kapse si bude brzy moct splnit svůj velký sen.

Reklama

Další články

Načítám