Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Vondráčková (44) momentálně stále zůstává s dětmi v Kanadě. Synové Adam a Matyáš prý do Česka nechtějí, protože mají v zemi javorových listů kamarády.

V Česku by je přitom aspoň na Vánoce rád viděl jejich tatínek Tomáš Plekanec (41), který nedávno ukončil angažmá v Montrealu a vrátil se domů, kde bude hrát hokej za prvoligové Rytíře Kladno a extraligovou Kometu Brno.

Vondráčková si zatím pochvaluje kanadskou zimu a návrat domů zřejmě v nejbližší době neplánuje. Stihla ale aspoň potěšit všechny své fanoušky. Nejprve do kin vstoupil nepříliš dobře hodnocený romantický snímek The Perfect Kiss, později pak vyšla Lucčina nová deska Růže.

A teď Vondráčková prostřednictvím sociální sítě zveřejnila snímek z dětství, na kterém vypadala v šatičkách jako princezna. Ihned ho porovnala s fotkou z dospělosti.

„Šaty vlevo lepší, myslím,“ chválila spíše dětský snímek Lucie. Věrní fanoušci samozřejmě nezapomněli pochválit oba snímky. Dle nich vypadá Lucie jako princezna i dnes.

Jak by asi hlasoval Tomáš Plekanec? Ten už si na princezny zjevně dávno nepotrpí a v posledních měsících spíše pilně studuje kanadské rodinné právo...

Reklama

Další články

Načítám