Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Klasický křest své poslední autorské desky Růže nemohla Lucka Vondráčková (44) ke své lítosti uspořádat, neboť aktuálně pobývá se svými syny v Kanadě. Na své fanoušky ale nezapomíná a prostřednictvím Super.cz se rozpovídala o svém posledním hudebním počinu, ale i o aktivitách za velkou louží.

Album nese název podle prvního singlu. „Růže je krásná, nebezpečná, dokonalá, bolavá, voňavá i uvadající. Jako láska,” zdůvodňovala volbu názvu desky, které je podle mnoha posluchačů velmi osobní.

S tím zpěvačka zase tolik nesouhlasí. „Každá moje deska je osobní. Ale tahle vznikla v pro mě dost přelomovém období. Je hlavně o emocích. Ale o těch jsem zpívala vždycky,” říká Vondráčková, jejíž hlas zní na albu jinak.

„Změnil se mi hlas a velká část desky se aranžovala v Los Angeles. Má jiný zvuk. Krásné texty a nádherné melodie. Navíc tam mám hosty, Milana Peroutku, Noida, Light & Love a písničky od všech možných talentovaných i etablovaných autorů. Ta deska je radost,” komentuje Lucka album, které patří poslední dva týdny k nejprodávanějším albům u nás.

Lucka prochází aktuálně náročným obdobím, což souvisí s rozpadem jejího manželství. O co víc se odcizuje od svého manžela Tomáše Plekance (41), tím víc se snaží být blíž svým synům Adamovi a Matyášovi. „Věnuji se teď hlavně klukům. Těšíme se na Ježíška,” popisuje.

Starší syn Matyáš chodí do první třídy a nedávno dostal první vysvědčení. „Jediné, co tu je zvláštní, že ve školách nemají teplé obědy. Já vždycky divný jídla ve škole milovala,” směje se Lucie. Ptali jsme se jí, jestli se snaží chlapcům udržovat živý český jazyk. „Kluci mluví česky perfektně. S tvrdým a měkkým i/y jim začnu plést hlavu až později,” vtipkuje.

Během našeho rozhovoru s Lucií se nabízela otázka, kdy se objeví zpátky v Česku. Spekulovalo se, jestli se zúčastní premiéry filmu Léto s gentlemanem, kde má výraznou roli.

„Netuším. Kluci chtějí zůstat. Mají tu kamarády, školu, kroužky. Prosí mě, ať nikam nejezdíme. Nechci jim to bořit. Asi tu budu muset ještě chvíli tu zimu vydržet,” zakončila náš rozhovor Lucka Vondráčková.

Reklama

Další články

Načítám