Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hana Mašlíková (41) hodně dlouho tajila, že se jí rozpadlo manželství s MMA trenérem Andrém Reindersem. Pravda je, že zamilované společné fotky ani jeden z nich nesdílel.

Naposledy působili jako ukázkový pár na loňské dovolené v Turecku, kde si užívali relax společně se svým synem. Mašlíková se chlubila sexy postavičkou v plavkách, manžel ji fotil… Trhliny ve vztahu, který už jednou slepovali, se ale zacelit nepodařilo. A právě v létě padlo rozhodnutí, že už to mezi nimi dál nepůjde…

„Nebudu lhát, ulevilo se mi. Půl roku mlžit, usmívat se, když je vám spíš do pláče, bylo opravdu psychicky náročné,“ přiznala nyní Mašlíková, jež s manželem nadále sdílí společnou domácnost.

Oba chtějí hlavně to nejlepší pro jejich společného syna. „Poslední půl rok se mi psychika začala už i dost odrážet na mém zdraví. Nakonec jsme v létě došli k závěru, že už opravdu není možné spolu dál zůstávat a bude lepší, aby se naše cesty podruhé a definitivně rozešly a my zůstali už jen rodiči našeho úžasňáka Andreaska. Po létě jsme začali řešit rozvod, ale oba se snažíme, abychom ve všem došli k závěru dohodou jako dva rozumní dospělí lidé,“ míní Mašlíková.

Reklama

Další články

Načítám