Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hanka Mašlíková (41) přiznala konec manželství. S trenérem MMA Andrém Reindersem se rozvádí. Vztah se pokoušeli slepit již před dvěma roky, ale nevyšlo to. Jejich láska skončila už v létě.

„Je to pro mě obrovská životní prohra. Byli jsme rok od sebe a znovu se k sobě vrátili, čehož nelituji, naopak jsem ráda, že jsme ještě zkusili znovu zabojovat a udrželi jsme rodinu další dva roky. Bohužel poslední rok jsme už opět nebyli šťastní, dohadovali se, oba jsme měli jiné představy o životě, trápili jsme se,“ přiznala rozpad manželství Mašlíková.

„Poslední půlrok se mi psychika začala už i dost odrážet na mém zdraví. Nakonec jsme v létě došli k závěru, že už opravdu není možné spolu dál zůstávat a bude lepší, aby se naše cesty podruhé a definitivně rozešly a my zůstali už jen rodiči,“ vysvětluje s tím, že stále bydlí společně v domku za Prahou. Rozvod už je na stole.

„Po létě jsme začali řešit rozvod, ale oba se snažíme, abychom ve všem došli k závěru dohodou jako dva rozumní dospělí lidé. Dokonce spolu stále žijeme v jedné domácnosti, snad to neskončí vraždou,“ dodala modelka a maminka šestiletého syna Andreáska. Zprávu o rozpadu manželství jako první přinesl Blesk.

Reklama

Další články

Načítám