Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S focením plavek začala Daniela Peštová (53)ve dvaceti a po nafocení titulní stránky prestižního magazínu Sports Illustrated si pózování v bikinách na titulku střihla ještě několikrát. A není se čemu divit. I dva roky po padesátce vypadá tahle dlouhonohá kráska stále božsky.

S odhalenými snímky z pláže supermodelka na sociálních sítích spíš šetří. Tentokrát ale udělala matka tří dětí výjimku a předvedla své tělo, na které může být stále pyšná, jen v bikinách. Stále na sobě totiž pracuje tak, aby se své práci mohla věnovat i nadále.

„Čím je člověk starší, tím je nabídek méně. Ale modelka může pracovat, i když je jí šedesát nebo sedmdesát. Určitě to ale není na stejné úrovni, jako když je vám sedmnáct a teprve začínáte,“ svěřila se nedávno Peštová, která si dovolenou neužívá sama.

Od moře poslala fanouškům pozdrav také se svým mužem. Se zpěvákem Paľem Haberou se nechala zvěčnit ve vlnách. Romantická fotka, na které si pár dává polibek, okamžitě nadchla i její fanoušky. „Krásné, nádherné jako z filmu,“ stálo v jednom z mnoha komentářů. „Já vás úplně žeru,“ připsala další z fanynek ke snímku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám