Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Daniela Peštová (53) byla ozdobou zakončení filmového festivalu v Karlových Varech. A to kvůli velkým vedrům jen krátce před tím vyměnila šaty. Měla vynést žluté šaty s dlouhým rukávem, které jí vybrali stylisté, kvůli vedru ale sáhla do vlastního kufru a vytáhla letní model ze svého šatníku.

"Šaty jsou moje. Měla jsem připravené jiné, rozhodlo počasí. Paľo se přimlouval za tyto. Když mi maminka říkala, že bude více než třicet stupňů, tak jsem si řekla, že ty, které jsem měla vybrané, nebudou ideální volba. Měly dlouhý rukáv, byly teplejší. Tak jsem zvolila něco více odhaleného," prozradila Daniela.

Její muž Paľo Habera (62) dodržel dress code i přes třicetistupňové vedro a zůstal ve smokingu. "Dalo se to focení venku vydržet, už byly horší situace v obleku v životě. Jednou jsem byl v obleku v takovém počasí asi čtyři hodiny venku," usmál se.

Na filmovém festivalu si užili nejen večírky, ale také filmy. "Stihla jsem spoustu filmů, jsem se svojí kvótou spokojená," prozradila Daniela. "Karlovy Vary jsou naše velmi oblíbené město. Už v 90. letech jsem sem jezdil s Teamem hrát, Thermal si pamatuju z jiné atmosféry, skákalo se na sedačkách. Máme to tu moc rádi," dodal Habera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám