Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár týdny oslavil už šest křížků, ale Brad Pitt (60) nepřestává udivovat tím, jak mladistvě vypadá. Během natáčení již dlouho očekávaného snímku Apex z prostředí závodů vozů formule 1 se ve čtvrtek setkal se svým neméně charismatickým kolegou Javierem Bardemem a nebylo pochyb, že tihle dva si rozhodně mají co říct.

Hollywoodská esa spolu zabředla do rozhovoru v Daytoně na Floridě, kde aktuálně natáčení probíhá. Dvojice si v pauzách během jednotlivých scén povídala v prostorách, které připomínaly veřejnou prádelnu.

Kromě obou áčkových hvězd se v projektu režiséra Josepha Kosinskiho, který má na svědomí například i kasovní trhák Top Gun: Maverick, objeví ještě například Damson Idris (32), o němž se loni mluvilo rovněž jako o možném adeptovi na ztvárnění nového agenta 007 Jamese Bonda.

Idris se představí v hlavní roli jezdce F1, zatímco Bardem bude vlastníkem jednoho z týmů. Dále se ve filmu objeví i Tobias Menzies či Kerry Condon. Jako producent ve filmu figuruje kromě Pitta ještě Lewis Hamilton, sedminásobný mistr světa vozů F1.

Jinak se toho ale o filmové novince příliš neví, ovšem přítomnost Brada Pitta na mnohých Velkých cenách F1 v uplynulém roce byla vždy příjemným zpestřením…

Reklama

Další články

Načítám