Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za necelý měsíc oslaví hollywoodský hezoun Brad Pitt (60) už šedesátku, ale tu by mu asi hádal málokdo. Když v sobotu dorazil do Las Vegas kvůli Velké ceně vozů formule 1 a nasadil si sluneční brýle, vypadal téměř stejně jako před čtvrstoletím, kdy natáčel jeden ze svých největších filmových trháků Klub rváčů.

Herec aktuálně nosí i stejný účes jako koncem minulého milénia, a tak se mohlo zdát, jako by se znovu objevila na scéně jeho filmová postava Tylera Durdena, jehož v dramatu Davida Finchera představoval.

Brad aktuálně pracuje na snímku Apex, který je právě z prostředí F1 a měl by přijít do kin příští rok, stejně jako thriller Wolves, kde si zahraje hlavní roli společně s Georgem Clooneym.

Hojně se hovoří i o tom, že Bradovi prospívá vztah se šperkařkou Ines de Ramon, s níž nedávno oslavil první výročí. Jde o první vážný vztah po jeho rozvodu s Angelinou Jolie a podle hercova okolí to s půvabnou o polovinu mladší brunetkou myslí Brad skutečně vážně.

Reklama

Další články

Načítám