Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Nela Boudová (56) má tři děti. A to dospělé syny Andreje a Dalibora a pak mladší dcerku Sašu, kterou má v pěstounské péči. Krásná Saša má dle oblíbené umělkyně období puberty, avšak její chování se prý velmi liší od toho, jak pubertu prožívala sama Nela.

„Přemýšlím o pubertě, o tom, když jsem byla v jejím věku. Někdy si říkám: To nemůžu vydržet, ale když jsem k sobě upřímná a vzpomenu si, jak jsem se chovala já, tak se musím přiznat, že je moc hodná. Kde se ve mě bralo tolik vzdoru? Naprostá nepokora, odpor k autoritám, divokost a rebelství? To přesvědčení, že všechno vím nejlíp? Je ale krásné, jak vás život srovná. A když to nepochopíte, přijde nová lekce těžší a znova a znova a znova. Když máte štěstí, tak přijde období, že už žádné lekce nepřijdou, nezačnete věci přijímat bez odporu, bez negativity. Pochopíte, že věci jsou tak, jak jsou, a jste klidní. Začnete si všeho vážit a víc se radovat,“ uvedla Nela k fotografiím se Sašou, ze které roste krásná mladá slečna. A dokonce se objeví na přehlídce známé módní návrhářky Terezy Sabáčkové.

Saša je dle Nely navíc velmi talentovaná. Tancuje, a dokonce se začala věnovat i herectví.

„Má čtyři hodiny balet a akrobacii a podobné věci a pak má ještě normální výuku. Myslím, že toho má na svůj věk hodně. Odchází v půl sedmé ráno a vrací se o půl sedmé večer. Ještě začala chodit na hereckou přípravku, ale to bere jako odpočinek. Myslím si, že v určitém věku je fajn, když jsou děti zapřažené, protože ta puberta se musí nějak překlenout, a tohle jim, myslím, pomáhá. Mám zkušenost i se svými syny. Bylo to tak, že jeden tancoval a druhý hrál na violoncello, a myslím si, že to bylo skvělé,“ prozradila Nela Boudová před časem Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám