Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Česko-Slovenský ples vyrazila s kamarádem ze školy, čímž herečka Nela Boudová (56) zabila dvě mouchy jednou ranou. Kamarád se jí postaral o styling a ještě počítala s tím, že ji jako bývalý tanečník vyvede na parket.

„Příprava trvala déle, než jsem zvyklá, ale jsem spokojená. Od určitého věku je to nutnost. Už je nutné podtrhnout tu krásu i jinak. Ale na plesy jsem se připravovala vždycky, protože je to mimořádná událost, kterou si nedopřávám tak často,“ míní Nela, která oblékla šaty od návrhářky Petry Brzkové a zdobily ji diamantové šperky Alo Diamonds.

To, že byla ověšena šperky za miliony, ji neznervózňovalo. „Nechci, aby to znělo nějak nafoukaně, ale problém mi to nedělá. Jsem ze starožitnické rodiny, takže jsem na diamanty zvyklá. Ty vlastní mi ale Martin Gruntorád nedovolil vzít, že jsou moc staré a nehodily by se, takže mám šperky půjčené,“ vysvětlovala.

V poslední době se Nela objevuje ve společnosti častěji. „Zkouším nové představení, ale odpoledne, takže mám čas dopoledne a občas také večer. Ale akce si vybírám,“ vysvětlovala. Jak jí to slušelo nejen na plese, se podívejte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám