Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aby se šla jen tak bavit, aniž by to bylo spojeno s pracovními povinnostmi, je pro Lucii Borhyovou (46) výjimkou, kterou udělá jen občas. Se svým manažerem vyrazila moderátorka plesat do Brna. „Ale i nabídek na moderování dostávám teď víc v Brně než v Praze,“ smála se Lucie.

„Dneska jsem ráda, že si ples užiju v roli divačky. Budu se bavit, tančit, jíst, nemusím hlídat čas, kdy jdu na pódium, ani scénář. Je to pro mě velice ojedinělé,“ pochvalovala si. Podle toho zvolila i šaty od Dominika Navrátila, v nichž mohla bez obav tančit i jíst. „Jedna z podmínek byla, aby byl jen tak dlouhé, abych si na ně nešlapala, a aby byly při tanci efektní,“ upřesnila.

Zajímalo nás, proč, když už nebyla na Plese v Intru pracovně, nevzala s sebou raději svého partnera, právníka Michala Smečku, než manažera. „S partnerem nechodíme na společenské akce, kde jsou média. Rozhodli jsme se, že si náš vztah ponecháme pro sebe,“ vysvětlovala.

S bývalými partnery přitom do společnosti chodila a velké haló vždy bylo jen poprvé a pak už měli klid. Vznikly i hezké společné fotky místo paparazzi snímků někde z křoví. „Máme spoustu hezkých fotek, protože se fotíme docela často na různých výletech. Tak ze společenských akcí fotky nepotřebujeme. A přítel je z úplně jiné profese. Já s ním také nechodím k soudu,“ krčila rameny.

„A vlastně by to bylo i divné, kdybychom se najednou někde objevili, když už jsme spolu tak dlouho. Ale není to záměr, že bychom se schovávali, a jak se říká: Nikdy neříkej nikdy,“ nevylučuje Lucie, že by se s partnerem v budoucnosti neukázala. „Já se za něj nestydím a on snad za mě taky ne,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám