Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka Nicole Eggert před třemi měsíci oznámila, že jí lékaři diagnostikovali vzácný typ rakoviny prsu, a zároveň popsala, že si příznaky jako bolesti prsu a přibírání na váze původně spletla s menopauzou. Průběh léčby i veškeré okolnosti svého boje s nemocí otevřeně sdílí se svými fanoušky na Instagramu, od nichž se těší velké podpoře a slovům obdivu. Herečka statečně zadokumentovala i moment, na němž si holí vlasy, a o záznam se rovněž podělila se svými příznivci.

V nejnovějším příspěvku herečku, která nejvíce proslula rolí záchranářky Summer Quinn z Pobřežní hlídky, v samotném závěru podpořila i jedna z jejích dcer, která jí při práci s holicím strojkem pomohla v místech, kam by si hůře dosáhla. Herečka si přitom během celého procesu zachovala pozitivní mysl a v závěru se s dcerou objaly. Lidé herečku okamžitě zasypali laskavými vzkazy a přáními brzkého uzdravení.

„Posílám velké objetí,“ napsala k příspěvku herečka Jennie Garth a přidala srdíčko. Představitelka Kelly ze seriálu Beverly Hills tak očividně drží palce v boji se zákeřnou nemocí po Shannen Doherty i své další kolegyni. Shannen, známá jako Brenda z Beverly Hills, se léčí s rakovinou prsu už devět let. A právě ona byla jednou z prvních známých osobností, které se rozhodly mapovat průběh léčby a podpořit tak i ostatní ženy se stejnou diagnózou. Také Doherty v roce 2017 na sociální síti sdílela proces oholení vlasů, s nímž jí tehdy pomohla její kamarádka.

Minulý měsíc Eggert uvedla v rozhovoru pro Inside Edition, že rakovina byla objevena už i v jejích lymfatických uzlinách, a dodala, že je na sebe naštvaná, že si pravidelně nekontrolovala prsa. Zároveň upřesnila, že odhalení jakýchkoli anomálií na jejím hrudníku komplikovaly i prsní implantáty, které si poprvé nechala voperovat už v devatenácti letech.

Reklama

Další články

Načítám