Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z největších hvězd seriálu Pobřežní hlídka Nicole Eggert se v pondělí s veřejností podělila o krutou diagnózu, kterou si od lékařů vyslechla již v prosinci. Vyšetření odhalilo, že trpí rakovinou prsu v druhém stupni. Jednapadesátiletá představitelka Summer Quinn dodala, že zatím neví, zda se nemoc rozšířila i do jiných částí těla.

Vše začalo silnou bolestí v jejím levém prsu, kterou začala pociťovat v říjnu. V prsu si následně nahmatala bulku. „Opravdu to tepalo a bolelo. Okamžitě jsem šla ke své praktické lékařce a ta mi řekla, že se to musí hned vyšetřit,“ uvedla Eggert pro magazín People s tím, že si zpočátku myslela, že jde o hormonální změny způsobené menopauzou, které přičítala i to, že během posledních tří měsíců přibrala třináct kilogramů.

Herečka ovšem absolvovala vyšetření u specialisty až koncem listopadu, jelikož dřív nikde nesehnala termín.

Výsledky mamografu a tří biopsií nebyly vůbec pozitivní. Herečka se dozvěděla, že skutečně trpí rakovinou, což prý tušila. Nicole momentálně čeká, až onkolog určí způsob léčby.

„Určitě ji tam cítím. Je tam. Je potřeba tu bulku okamžitě vyndat. Teď jde jen o to, jestli musím podstoupit léčbu před operací, nebo zda mohou provést operaci a léčbu až poté. Musím to zvládnout a porazit to,“ prozradila odhodlaně herečka, která je maminkou dvou dcer – pětadvacetileté Dilyn a dvanáctileté Keegan. Právě ty jsou pro ni prý v této nelehké době velkou oporou.

Reklama

Další články

Načítám