Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nicole Eggert (52) prozradila, že prý zatím nebyla oslovena s žádostí o účinkování v novém restartu seriálu Pobřežní hlídka. Nabídce by byla otevřena, přestože se právě nachází uprostřed boje se zákeřnou nemocí. Zahrála by si tedy alespoň nějakou jinou roli než plavčíka v upnutých plavkách. Tvůrci se jí však neozvali vůbec.

„Můj každodenní život je teď hodně o tom, že se snažím žít naplno. Chci žít přítomností a zůstat opravdu pozitivní, zdravá a učit se, co se dá, o boji s rakovinou. Chci trávit kvalitní čas s rodinou a přáteli. Ale během chemoterapie se mi daří dobře, nebrání mi v každodenním životě. Takže ano, byla bych schopná pracovat,“ sdílí ve videu, ve kterém mluví i o tom, že by mohla hrát třeba rodiče nebo podobnou menší roli.

Nicole Eggert, známá z původního seriálů Pobřežní hlídka, nedávno zveřejnila, že bojuje s rakovinou prsu ve druhém stádiu. Dvaapadesátiletá herečka uvedla, že se u ní příznaky objevily na podzim a od té doby je její život vzhůru nohama. Momentálně prochází chemoterapií. I tak zdárně dokončila natáčení dokumentu právě o devadesátkovém seriálu Pobřežní hlídka s původní partou herců.

Bývalá hvězda Pobřežní hlídky se v nedávném rozhovoru pro časopis People svěřila, že lituje svého rozhodnutí si v 18 letech nechat zvětšit prsa. Udělala tak i kvůli roli v plážovém dramatu. V seriálu hrála Nicole dva roky blonďatou sexbombu Summer.

„Dnes se dívám na všechny ty mladší dívky, které to právě teď dělají, a říkám si: ‚Bože, nechte svá těla na pokoji!‘“ řekla zahraničnímu magazínu. Dodala, že tkáň z prsních implantátů jí ztěžovala samovyšetření a oddálila tak nalezení bulky.

V dětství Nicole vyhrála soutěž královny krásy, na které si ji vyhlédl hledač talentů. Dostala se tak ke hraní v reklamách a plynule pak navázala účinkováním v divadle. Následně se dostala k televizním seriálům, kde zazářila právě v roli Summer Quinn v Pobřežní hlídce.

Pořad, který sleduje dramatické dny atraktivních záchranářů, se zřejmě vrátí na obrazovky i bez Pamely Anderson a Davida Hasselhoffa. Koho tentokrát uvidíme v typických plavkových úborech, zatím není známo, seriál se nachází ve fázi prvních příprav.

Reklama

Další články

Načítám