Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Veronika Kašáková (34)se na vyhlášení ankety popularity přišla nejen pobavit, ale mířila i na jeviště. Pro svoji nadaci totiž přebírala šek, na němž se skvěla krásná částka půl milionu korun, která bude určena na pomoc dětem, jež vycházejí z dětských domovů. V jednom vyrostla i sama modelka.

Kdo by krásnou blondýnku na slavnostním galavečeru spatřil a o její minulosti nic netušil, byl by v šoku. Minimálně podle stylistů, kteří modely hodnotili, vypadala ve své metalické stříbrné róbě jako hollywoodská hvězda. K výběru modelu od Anamé jí gratuloval za Super.cz i stylista Filip Vaněk (46). A i hluboký dekolt působil v celém kontextu velmi sofistikovaně.

S Veronikou jsme se pobavili i o hudbě. Bavilo by ji zahrát si v nějakém videoklipu, ale příležitost dosud nedostala. „Můj celoživotní sen je zahrát si i třeba v nějakém divadle. Ale s hudbou a zpěvem je to u mě mírně pod průměrem. Bavilo by mě to vyzkoušet, ale není to něco, čemu bych se chtěla profesionálně věnovat,“ mínila. Vystupování na veřejnosti jako umělkyně si vyzkoušela jen v dětském domově. „Vánoční besídky jsem vedla se svým bratrem. Bylo to dobré v tom průměru, ale když jsme vyjeli mimo vesnici, už to tak dobré nebylo,“ přiznala sebekriticky.

Reklama

Další články

Načítám