Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bylo jich pět a sladit se v takovém počtu na červený koberec nebylo jednoduché. Richarda Krajča (46), který ztvárnil vedle psích hrdinů hlavní roli ve filmu Gump – Jsme dvojka, i jeho manželku Karin Babinskou a jejich děti si vzal do parády stylista.

„Podívali jsme se na sebe do zrcadla a řekli jsme si, že takhle by to šlo,“ smál se v rozhovoru pro Super.cz Richard, jenž oblékl metalickou košili, s níž ladily střevíčky dcer Jasmíny i Bereniky, kterou mu stylista Dušan Chrástek doplnil luxusním páskem s kabelkou. „Myslím, že se nám to podařilo vyladit, ale vždycky když to řeknu, nikdy to nedopadne dobře,“ nečeká kladné hodnocení od módních policistů zpěvák.

Manžela ještě doplnila Karin. „Sice nám všem pomáhal Dušan Chrástek, ale Jasmínka si šaty jako jediná vybírala sama už před pár týdny. Má svůj vytříbený vkus a v módě se orientuje. Ale modelkou by chtěla být asi spíš Berenika, protože Jasmínka je mnohem větší introvert,“ upřesnila Karin Krajčo Babinská.

Na natáčení filmu vzpomíná Richard rád, i když měl v té době hodně práce, zároveň trénoval na StarDance. „Ohlasy mám zatím hezké a doufám, že i mně se to bude líbit, stejně jako jim,“ věřil na premiéře ve Slovanském domě, kdy sám viděl s rodinou film poprvé. Nyní už se ale těší na volno v Dubaji, kam zamíří po posledním plese sezony.

Reklama

Další články

Načítám