Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Richard Krajčo (46) byl na předávání cen Český slavík stejně k nepřehlédnutí jako na StarDance. S manželkou vyladili outfity, oba navlékli i drahé šperky z bílého zlata a diamantů a Richard svůj model doplnil i na první pohled dámskou kabelkou.

Smáli jsme se, že vzhledem k doplňkům očekával Richard stříbro. „To mi nedošlo, ale myslím, že bronz je úplně cajk. Jsem rád, dopadlo to jako loni a jsem za to vděčný,“ svěřil Richard, který získal třetí místo jako sólový zpěvák i pro svoji kapelu Kryštof. A jak si vysvětluje, že do ankety popularity mu fanoušci hlasy poslali, zatímco v taneční soutěži, kam také diváci posílají hlasy, vypadl mezi prvními? „Na Slavících je hlasování průhlednější a fanoušci z toho mají i ten pocit, zatímco na StarDance jsou trochu zmatení z  toho, jak to funguje, a často to může jejich hlasování ovlivnit,“ míní Richard.

Richard zvolil netradiční model, tyrkysový oblek bez rukávů. „Vlastně jsem nejzahalenější během poslední doby, protože jsem chtěl vyjít vstříc fanouškům, kterým se moje odhalené outfity nelíbí, ale zase aby to nebylo příliš konzervativní,“ vysvětloval. S manželkou se oba ozdobili diamantovými šperky od Alo Diamonds dohromady za 4 miliony korun. A Richard si vzal netradičně i kabelku. Na to, co v ní nosí, se můžete podívat v našem videu.

Reklama

Další články

Načítám