Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Politik Matěj Stropnický a herec Daniel Krejčík (29) se před nějakou dobou po šesti a půl letech vztahu rozešli. Bývalí partneři za dobu svého společného života dokonce investovali do bydlení na zámku v Osečanech, kde také nabízeli azyl válečným uprchlíkům z Ukrajiny.

Jak už to tak v životě někdy bývá, ani tohle pouto nakonec nevydrželo a partneři šli od sebe.

Pokud jde o Daniela Krejčíka, tak je velmi spokojený v pracovním životě, ve kterém sklízí plody své letité dřiny. „Teď se to všechno sešlo. Za poslední roky, kdy jsme byli na zámku, tak jsem fakt hodně pracoval. A teď člověk tak zaslouženě sklízí plody toho, co si napracoval dopředu. Myslím si, že jsem v Praze stejně často, jako jsem bývával,“ svěřil se Daniel Super.cz s tím, že je otevřený, co mu život dál nabídne.

„Mám teď na sebe hodně času v mnoha ohledech, ale také mám období, kdy mám spousty nové práce. Člověk se soustředí na spousty jiných věcí. Kdo ví, co mu život přinese dál, já jsem teď otevřen všem možnostem,“ prozradil herec a dabér na slavnostní premiéře pohádky Vynálezce, kterou nejen uváděl, ale také ve snímku daboval jednu z postav.

„Dabovat jsem začal v patnácti letech. To vás naučí spousty věcí. Mám za sebou krásné divadelní role a po seriálu Vytoč mého agenta se mi otevřela rok před třicítkou brána do světa filmování. Je to krásné, baví mě to a mám pocit, že se pořád dál učím,“ dodal Daniel Krejčík.

Reklama

Další články

Načítám