Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Eva Čížkovská (58) oslaví na jaře se svým vnukem už druhé narozeniny. Hvězda Discopříběhu, kterou si mnozí stále spojují s její filmovou rolí striptérky Ály, si novou životní roli užívá. Vnuka Tadeáše se tak snaží hlídat každou volnou chvilku.

Povinnosti babičky jsou pro ni totiž na prvním místě. „Hlídám, je to výjimečné, že nemůžu, to, když to je z hodiny na hodinu, jinak se snažím dceři vyjít vstříc,“ svěřila se Super.cz herečka, která na křest knihy dorazila v černých minišatech a předvedla figuru.

„Snažím se jíst zdravě, k tomu se hodně hýbu, lyžuji, hraji golf a s dvacetiměsíčním vnukem se úplně nenudíte, je velmi živý a já za ním stále běhám,“ prozradila Eva, která byla na křtu knihy fotografa Miloše Schmiedbegera jednou z kmoter.

„Poprvé jsme spolu fotili na Discopříběhu dva a pak na Bastardech a dalších akcích, bylo toho hodně,“ svěřila se Eva Čížkovská, která se na obrazovce pravidelně objevuje nejen v reprízách legendární komedie, ale i v seriálu Ohnivý kuře. „Teď mě mohou diváci vidět hlavně v divadle v Drahé legraci a chystáme v lednu obnovenou premiéru A do pyžam,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám