Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po nevydařeném manželství s architektkou Zuzanou prožívá Václav Upír Krejčí velmi šťastné období. Ve společnosti se pravidelně objevuje se svou přítelkyní Lucií, vedle které jen září. A přestože se oficiálně rozvedl teprve nedávno, už přemýšlí o ženění.

S partnerkou Lucií se herec tentokrát objevil na křtu knihy fotografa Miloše Schmiedbergera a od své lásky se takřka nehnul ani na krok. Pochvaluje si i to, že s ním partnerka ráda chodí do společnosti. „Ona to miluje, říkala, že už po mně pokukovala delší dobu, říkala mi, co o mně všechno ví,“ svěřil se Super.cz Václav Upír Krejčí. „Má totální přehled, spoustu umělců zná, notovali si s Honzou Kanyzou, ona se tím povznáší, je to prostě parťák. Říkám, že je to milenka, manželka, kamarádka, a ještě mě vyslyší,“ řekl nám herec.

Po boku své nové partnerky oslavil dokonce už první výročí. „Už jsme měli rok výročí, myslím si, že je to nadosmrti,“ řekl Václav Upír Krejčí, který už uvažuje o svatbě. „To jo, to určitě, už o tom mluvíme, musí to nějak uzrát,“ prozradil herec, který je rád, že má ve své přítelkyni velkou oporu. „Je bezvadná,“ dodal s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám