Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Eva Čížkovská (58) si svou nezapomenutelnou roli ve filmu Discopříběh střihla před 33 lety. Jako striptérku Álu si ji fanoušci pamatují stále, a to i dnes, když už je herečka šťastnou babičkou. Není se čemu divit, herečka se udržuje pořád ve formě.

Svůj život s fanoušky sdílí taky skrze sociální sítě, kde se nyní pochlubila snímky z odpočinkového dne ve wellness. „Relax, sauna, madero masáž, vířivka, prosečko, ovoce a velmi milá obsluha. To vše jsme si dnes náramně užili,“ svěřila se herečka, která se pochlubila dokonce fotkou v plavkách.

V černém vršku uvázaném za krkem předvedla svůj dekolt a fanoušci byli nadšení. „Krása, atraktivní stále,“ napsal jí jeden ze sledujících. „Jste pořád krásná žena,“ stálo v další z obdivných zpráv od fanoušků. „Miluju ty prsa,“ bylo dokonce v jednom z komentářů.

Eva na sobě stále maká, vedle vyvážené stravy se věnuje také pohybu a je neustále aktivní. „Pohyb, a nějak se snažím udržovat jídelníček. Několikrát do roka jedu očistnou kúru a jedu i krabičkovou dietu. Je to super, že se třeba dva měsíce nestarám o jídelníček a někdo mi ho nastaví a já jen beru ty krabičky,“ svěřila se Super.cz herečka.

Reklama

Další články

Načítám